Tepidarijum

Tepidarijum tople klupe, su nezaobilazan detalj u wellnes centrima. Kao i saune i parno kupatilo, tako su i tepidarijum tople klupe sve više tražene na tržištu. Za brzu izradu tepidarijuma budite slobodni da nas kontaktirate još danas. Naše dugogodišnje iskustvo u izradi tepidarijuma vam je garant da ćete od nas dobiti samo najbolje. Radimo izradu tepidarijuma po meri i želji kupca, kako za privatnu, tako i za javnu upotrebu.
Tople klupe u našoj izradi, su lagane za prenos i montažu. Svakako su i vodo otporne. Klupe su preko cele površine obložene staklenim mozaikom, koji je izabran po vašoj želji. Takodje, tepidarijum tople klupe mogu biti napravljene od kamena, keramičkih pločica ili mermera.
Tepidarijum u sebi ima grejače. Oni postepenim toplotnim zračenjem pozitivno i prijatno deluju na organizam i opuštanje mišića.

Tepidarijum tople klupe  –  dobrobiti

Tople klupe su dizajnirane tako da polako zagrevaju telo, pre nego što se korisnik preseli u drugu topliju sobu. Kao što su na primer sauna, parno kupatilo.
Tepidarijum je nastao kao soba za opuštanje u rimskom stilu sa toplim ležaljkama smeštenim u sobi. Prostorija se održava na konstantnoj temperaturi, jer zrači prijatnom i umirujućom toplinom sa zidova, podova i sedišta. Tako se stvara zaista opuštajuća atmosfera. Klupe su zagrejane do približne temperature tela, od 37 do 39 stepeni Celzijusa. Na ovaj način postiže se da telo odaje otprilike onoliko toplote koliko i prima. Telo se zagreva bez znojenja, a usled toplote krvni sudovi se šire, što poboljšava protok krvi i jača imunitet. Tepidarijum deluje vrlo smirujuće i stimulišući. Svakako, pomaže u ublažavanju stresa. Ove karakteristike čine tepidarijum savršenim mestom za odmor i oporavak. Tepidarijum pomaže ubrzavanju procesa zarastanja i jačanju imunološkog sistema, posebno ako se oporavljate od prehlade ili gripa.

Tepidarijum način upotrebe

Koristite tople klupe tepidarijum što je češće moguće i ako možete pronaći vremena, uživajte u njenim blagodetima najmanje jedan sat.