Parno kupatilo

Izrada parnih kupatila za sve ukuse i želje. Više od 20 godina proizvodimo parna kupatila uglavnom za privatne projekte. Naravno, pogodna su i za wellnes centre, banje i sl. Naša parna kupatila po meri ističu se svojim izuzetnim kvalitetom. Uvek biramo najbolje materijale. One koji mogu da obezbede optimalnu toplotnu izolaciju. Svakako moraju biti apsolutno vodonepropusni i maksimalno trajni. Parno kupatilo (tursko kupatilo) osim mesta za relaksaciju služi i kao kabina za svakodnevnu upotrebu. Zbog toga, parno kupatilo predstavlja praktičan proizvod, atraktivnog dizajna. Namena se svakako odnosi na trenutke relaksacije i opuštanja.
Svakako su saune, kao i parna kupatila u okviru wellness zona ili u nekoj drugo prostoriji potpuni svetski trend. Naša struktura parnih kupatila se obično isporučuje bez mozaika, pločica ili kamena. To je prepušteno izboru kupca, tako da će biti savršeno prilagođeno kontekstu i arhitektonskom dizajnu.

Izrada parnih kupatila po meri

Izrada parnih kupatila (tursko kupatilo) podrazumeva atraktivan dizajn i dobru funkcionalnost. Za parna kupatila po meri na raspolaganju su vam brojni modeli za sedenje i ležaljke. Modeli se takođe mogu kombinovati, što rezultira brojnim udobnim mogućnostima naslona i sedenja. Vaš prostor u osnovi određuje oblik sedišta ili opcije kombinacije. Svako parno kupatilo iz naše radionice dizajniran je do najsitnijih detalja kako bi svaka kabina bila udobna i ugodno okruženje.
Predstavljaju dizajn i eleganciju u kojoj sva vaša čula mogu uživati.
Parno kupatilo je vrsta saune u kojoj je zastupljena visoka vlažnost vazduha koja se kreće do 100 %, i temperaturom koja se kreće od 40 do 50 c.
Zbog velike vlažnosti parna kupatila se nikada ne izrađuju od drveta, već od sitnih pločica (mozaika). U parnom kupatilu se obično nalazi i česma ili crevo za polivanje sa hladnom vodom, kao opcija rashladjivanja.

Parna kupatila blagodeti

Parna kupatila poboljšavaju perifernu cirkulaciju, otklanjaju umor i napetost mišića. Poboljšavaju imunitet i pomažu u otklanjanju poremećaja sna.
Pravilno uživanje traje izmedu 10 do 20 minuta, nakon kojeg sledi tuširanje mlakom do hladnom vodom kako bi telo bilo stimulisano.
Svakako, ako vam treba parno kupatilo za Vaš dom, na pravom ste mestu. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo doći do vas. Zajedno ćemo brzo doći do najboljeg rešenja za vaše parno kupatilo.