Finska Sauna

Finska sauna po meri je najčešći zahtev naših korisnika. Svakako, da je naše znanje i iskustvo u izradi i ugradnji sauna značajno našim korisnicima. Obzirom da smo u mogućnosti da im pomognemo našim predlozima u osmišljavanju prostora same saune. Ali, takođe i mesta u okviru objekta koje je najidealnije za instalaciju finske saune.

Prevashodno sauna je kombinacija zagrejanog prostora i posebnog običaja uživanja i opuštanja. Poznato je da često i dugotrajno znojenje u sauni podstiče fizičko i mentalno blagostanje. Finske saune se zagrevaju do 100 stepeni Celzijusa, optimalno 80-90 stepeni (150 do 210 Fahrenheit-a). Voda se više puta baca na vruće kamenje saune da bi se stvorila para. Naravno da nije čudno što u današnje vreme sve više hotela, ali i apartmana želi da obogati svoju ponudu saunom. Stim u vezi, naša misija izgradnje najkvalitetnijih sauna, posvećena upravo svim pojednicima, ali i vlasnicima objekata koji su namenjeni za rentiranje odnosno za odmor. Saune Boban iza sebe imaju zaista decenijsko iskustvo, veliki broj slobodno možemo reći umetničkih dela, odnosno izgrađenih sauna. Čije postojanje godinama unazad pruža savršen doživljaj velikom broju naših korisnika ili gostiju hotela, apartmana ili spa centara u kojima smo bili angažovani.

Pogledajte u ovoj galeriji naših radova, neke finske saune koje smo ugradili!  

Finska sauna po meri, izrada i ugradnja

Kod izrada finske saune mora se voditi računa oko nekih pravila. Kao prvo, grejanje, dovoljan kapacitet toplote i pare da omogući znojenje i stvaranje pare iz vrućih kamena u peći. Kao drugo, ventilacija, svež vazduh, uklanjanje znoja, ugljen-dioksida i akumulirajuća para. Naravno nikako ne previše za stvaranje hlađenja ili sagorevanja ili prebrzog hlađenja saune. Na kraju, okolina, priprema i pomoć vašem umu da upije doživljaj saune. Dostupna su brojna tehnička rešenja za proizvodnju saune kao i za stvaranje pravog doživljaja saune. Finske saune su dizajnirane prema rigoroznim standardima dizajna i pouzdanosti. Koriste se razne vrste drveta, njihovom kombinacijom poštuje se tradicija sa optimalnim performansama i otpornošću. Zbog niza godina na termički stres koji svaka sauna mora da podnese.

Kod nas možete birati između širokog spektra estetskih rešenja za finsku saunu. Dakako ponuda od preko 10 vrsta vrhunskog drveta, pruža sigurnost da će sauna odgovoriti izazovu i Vašem očekivanju. Sve pažljivo odabrano i podvrgnuto rigoroznoj kontroli kvaliteta koristi se za izgradnju finskih sauna. Sertifikovane električne komponente su unapred ugrađene u zidove svake saune, povezane su sa grejačem od nerđajućeg čelika i ekskluzivnom kontrolnom pločom za dugotrajnu garanciju kvaliteta. Naša pažnja je u svakom detalju, ali prvenstveno u bezbednosti saune, od sigurnosnog termostata ugrađenog u grejač, do elektronike u pametnim komandama. Sve one upravljaju sa grejnim elementima za optimizovanu potrošnju energije. Sva tehnologija prilikom proizvodnje finske saune usmerena su na obezbeđivanje maksimalnog kvaliteta i pouzdanosti.

Naš tim koji radi na dizajnu i proizvodnji finske saune poseduje dugogodišnje iskusto u izradi sauna po meri. Svakako imamo znanje za sve što je potrebno kako bi se stvorilo iskustvo finske saune u različitim okruženjima i za različite ukuse. Svaka sauna je u potpunosti testirana na efikasnost i sigurnost rada pre nego što je predamo kupcu na korišćenje.

Kako da napravite Finsku saunu

Jednostavno možete kontaktirati firmu koja ima decenijsko iskustvo i veliki broj zadovoljnih korisnika. Kontaktirajte nas radi svih detalja oko izrade finske saune po vašoj meri i želji, na jedan od navedenih telefona +381 11 / 2 100 119+381 63 / 88 36 798+381 64 / 54 00 943